Υλικά:

1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο

1 κιλό κριθαράκι μέτριο

3 κρεμμύδια

2 ντομάτες, 1 πιπεριά

αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Καβουρδίζουμε λίγο το κρέας με την πιπεριά και προσθέτουμε το κρεμμύδι, που το έχουμε περάσει από τον τρίφτη, την ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι και το βράζουμε στη χύτρα για μισή ώρα.Όταν το κρέας βράσει, αδειάζουμε σε ταψί και προσθέτουμε το κριθαράκι.

Ψήνουμε στο φούρνο στους 2000C για όση ώρα χρειάζεται να βράσει το κριθαράκι και να ρουφήξει όλο το ζουμί.