Παίρνουμε ένα αρνί, κατά προτίμηση μικρό και το πλένουμε καλά.

Σε ένα βαθύ πιάτο, ρίχνουμε ανάλογη ποσότητα αλάτι-πιπέρι και ψιλοκομμένο άνιθο, τα ανακατεύουμε και μ�αυτά αλείφουμε το αρνί στην κοιλιά (εσωτερικά), στο λαιμό (περιοχή γλυκάδια) και ανοίγουμε στα μπούτια και βάζουμε και κει από το μίγμα και στη συνέχεια το περνάμε στη σούβλα.Δένουμε το αρνί με σύρμα στη ράχη για να κρατιέται τεντωμένο και ράβουμε την κοιλιά του.

Περνάμε την επιφάνεια του αρνιού με λεμόνι, το αλατοπιπερώνουμε και το ψήνουμε γυρίζοντάς το συνέχεια, στην αρχή με γρήγορο ρυθμό για να μην το κάψουμε εξωτερικά και πιάσει κρούστα, γιατί τότε μένει άψητο εσωτερικά και δεν θα μπορούν να βγουν τα υγρά έξω, και αργότερα σιγά-σιγά.

Για ένα καλό ψήσιμο χρειάζονται περίπου 4-5 ώρες.