Υλικά:

1 συκωταριά

έντερα

1 πατσά (κοιλιά)

1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα

λίγο σπανάκι

αλάτι, πιπέρι, λάδι

Εκτέλεση:

Πλένουμε το σπανάκι και τα κρεμμυδάκια, τα ψιλοκόβουμε και τα στρώνουμε σε ένα ταψί. Στη συνέχεια βράζουμε πολύ λίγο τη συκωταριά, τα έντερα που έχουμε γυρίσει και πλύνει καλά και τον πατσά που έχουμε καθαρίσει.

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τη συκωταριά και τον πατσά και δένουμε το καθένα με ένα έντερο.

Αφού τα φτιάξουμε όλα τα τοποθετούμε κι αυτά στο ταψί, ρίχνουμε λάδι και ένα ποτήρι νερό και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, ώσπου να ροδίσουν.