Υλικά:

1 κολοκυθάκι χλωρό μέτριο

1 κρεμμύδι ξερό

4 κλωναράκια μαϊντανό

4 κλωναράκια δυόσμο

1 αυγό

4-5 κουταλιές αλεύρι

τυρί φέτα τριμμένο

αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Σε μια λεκάνη βάζουμε το κολοκύθι που έχουμε τρίψει στον τρίφτη, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στη συνέχεια, με ένα κουτάλι ρίχνουμε λίγο-λίγο το μίγμα στο λάδι που έχει κάψει και τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν.

Μπορούμε να κάνουμε τη ζύμη πιο σφιχτή και να πλάθουμε τους κεφτέδες με τα χέρια μας, να τους αλευρώνουμε και να τους τηγανίζουμε.