Ήταν μια συνταγή που έκανε διάφορα φαγητά αφού αν έβαζε μελιτζάνες ήταν κρέας με μελιτζάνες. --Τις μελιτζάνες τις τηγάνιζε --και μετά τις έβαζε στο κρέας. Με τον ίδιο τρόπο έκανε κρέας με κολοκυθάκια και κείνα τα τηγάνιζε. Κρέας με σπανάκι ή με φασολάκια. Ακόμη  κρέας με ρύζι, όχι πιλάφι, ρύζι που έμπαινε στο ζωμό του κρέατος. Ακόμη αυτό το ίδιο κρέας το έκανε με μακαρόνια χοντρά και η διαφορά ήταν πως στο κρέας που θα έβαζε τα μακαρόνια έριχνε λίγο άσπρο κρασί.

Αλεξάνδρα Παυλίδου Θωμά.