Υλικά:

500 γρ. μπομπότα ( καλαμποκάλευρο )

500 γρ. λάπατα

200 γρ. τυρί τριμμένο

2 αυγά

λίγο λάδι και λίγο αλάτι

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα λάπατα καλά, τα τρίβουμε με τα χέρια μας και ρίχνουμε λίγο αλάτι. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη, ρίχνουμε το αλεύρι, το τριμμένο τυρί, το λάδι, το αλάτι, τα αυγά και τα ανακατεύουμε.

Στο λαδωμένο ταψί ρίχνουμε το μίγμα, το ραντίζουμε με λίγο λάδι και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο ( 175 C ) για 45-60 περίπου λεπτά.