Υλικά:

160 γρ. ταραμάς

160 γρ. ψίχα ψωμί

2 φλυτζάνια λάδι

λεμόνι όσο πάρει

μαϊντανός ψιλοκομμένος

1 κρεμμύδι μικρό


Εκτέλεση:

Βάζουμε τον ταραμά στο γουδί. Μουσκεύουμε το ψωμί και το στίβουμε πολύ καλά. Στουμπίζουμε τον ταραμά με δύο σταγόνες λάδι και προσθέτουμε το ψωμί. Αφού τα ενώσουμε τα δύο μαζί ρίχνουμε λίγο-λίγο το λάδι και προσθέτουμε το λεμόνι και το κρεμμύδι.

Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε σε ένα μπόλ το μείγμα και το γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγες ελιές